Aikuisten jumpat (yli 16-vuotiaat)

Aikuisten jumppiin voit osallistua jumppakortilla (koko kausi tai syys-/kevätkausi), 10 kerran kortilla tai kertamaksulla. 

 

 

 

 

Pikatreeni

Tehokas, nopea treeni koko keholle. Sisältää lihaskuntoa ja sykkeet saa nousemaan. Treeniohjelma vaihtuu n. 3-4 viikon välein.

Ohjaajat: Riikka Pääkkölä ja Mirka Tikka

 

Tanssi

Tanssin riemua ja iloista yhdessäoloa rennolla otteella! Tanssimisen lomassa saat lisää lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Opit myös tuntemaan kehoasi paremmin. Tunneilla harjoitellaan joulu- ja kevätnäytöksiin esitykset, mutta esityksiin osallistuminen ei ole pakollista. Varusteeksi tunneille sopivat joustavat vaatteet ja kengät tai tossut. Tunneilla sekoitellaan eri tanssityylejä ja tanssillista voimistelua. Tanssimisesta ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan ja heittäytymään musiikin vietäväksi! 

Ohjaajat: Anni Remes ja Janette Juutilainen

 

KokoNainen

Nyt laitetaan koko nainen kuntoon! Tunnilla pyritään lisäämään lihasvoimaa kokonaisvaltaisesti, mutta painottaen tukilihaksia keskivartalossa. Lisäksi harjoitetaan tasapainoa, liikkuvuutta hyvillä venyttelyillä sekä rentoudutaan. Jokainen tekee omien tuntemuksien ja rajojensa mukaan. Tunnilla voidaan käyttää erilaisia välineitä mm. keppejä, painotankoja, vastuskumeja tai käsipainoja. Tunti sopii hyvin myös heille, joilla on haasteita nivelten kanssa tai lantionpohjan toiminnan säätelyssä, sillä ohjaajat ohjeistavat vaihtoehtoisia liikkeitä esimerkiksi hypyille.

Ohjaajat: Elisa Kangaskokko, Anja Huuskonen, Sara Mykkänen

 

Miesten kuntotreeni

Monipuolista liikuntaa rennossa porukassa. Tunnin sisältönä on vahvistavia harjoitteita välineitä käyttäen tai kehon painolla. Lopuksi venytellään. Tunti sopii kaiken kokoisille, -ikäisille ja -kuntoisille miehille. 

Ohjaajat: Anja Huuskonen, Jarmo Waarna, Sara Mykkänen ja Elisa Kangaskokko

 

Voimajumppa

Monipuolinen koko kehon treeni, joka sisältää lihaskuntoa ja aerobista harjoittelua. Käytämme treenissä kehonpainoa sekä vaihdellen välineitä, esim. voimatanko, steppilauta, jumppakuminauha. Jokainen voi haastaa itseään omantasoisesti ja liikevinkkejä annetaan kevyemmästä haastavampaan. Treeniohjelma vaihtuu n. 3-4 viikon välein.

Ohjaajat: Riikka Pääkkölä ja Mirka Tikka

 

Liikettä lauantaihin

Lauantain tunnilla teema vaihtelee. Kerran kuussa on tehokas tanssitreeni Sannan ohjaamana. Muutoin pääpaino on lempeässä liikkeessä: matalan intensiteetin tunnilla kehitetään lihaskuntoa ja liikkuvuutta keskittyen tekniikkaan ja liikkeen hallintaan. Tunti sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin aktiivisille liikkujille, jotka tarvitsevat palauttavaa liikettä.

Sannan treenit: 9.9., 7.10., 4.11. ja 2.12. (muutokset mahdollisia, seuraa somesta ja nettisivuilta)

Ohjaajat: Anni Remes, Sara Mykkänen, Sanna Nousiainen

 

Kuntokrossi

Tunti sisältää kehoa herättelevän lämmittelyn, tehotreenin, jäähdyttelyn ja palauttavat, lyhytkestoiset loppuvenytykset. Harjoittelun tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää monipuolisesti liikuntakyvyn eri osa-alueita; voimaa, kestävyyttä, tasapainoa, liikkuvuutta sekä reaktionopeutta. Jokainen tekee liikkeet oman kuntonsa mukaisesti; liikkeissä voit valita tarjotuista vaihtoehdoista itsellesi sopivimman kuormituksen ja liikkeet tehdään omalla tahdilla. 

Ohjaaja: Mirka Tikka

kavijalaskuri