Aikuisten jumpat

Aikuisten jumppiin voit osallistua jumppakortilla (koko kausi tai syys-/kevätkausi), 10 kerran kortilla tai kertamaksulla. 

 

 

 

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on erinomainen tapa pitää lihakset kunnossa ja saada vartalo palautumaan istumatyön jäljiltä jälleen rennon liikkuvaksi. Siinä saa helposti pulssin kohoamaan ja kalorit palamaan. Lajin vauhti, vaihtelevuus ja tekninen haastavuus auttavat tehokkaasti unohtamaan arkipäivän stressitekijät. OMAT HANSKAT !

Ilmoittautuminen kuntonyrkkeilyyn suoraan Akille ! Mukaan otetaan rajoitettu määrä osallistujia (25)

Ohjaaja Aki Pennanen 044-5771132

Paikka ja aika: pieni sali, yläkoulu

sunnuntaisin 18.30-19.30 

KUNTONYRKKELY TOISTAISEKSI KORONATAUOLLA!

 

Kuntokrossi

Tunti sisältää kehoa herättelevän lämmittelyn, tehotreenin, jäähdyttelyn ja palauttavat, lyhytkestoiset loppuvenytykset. Harjoittelun tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää monipuolisesti liikuntakyvyn eri osa-alueita; voimaa, kestävyyttä, tasapainoa, liikkuvuutta sekä reaktionopeutta. Jokainen tekee liikkeet oman kuntonsa mukaisesti; liikkeissä voit valita tarjotuista vaihtoehdoista itsellesi sopivimman kuormituksen ja liikkeet tehdään omalla tahdilla. 

Ohjaajat Elisa Kangaskokko ja Minna Palokangas

Paikka ja aika: iso sali, yläkoulu

tiistaisin 19.00-20.00

 

Kehon muokkaus 

Tunti sopii kaikille niin naisille kuin miehillekin. Erityisesti pyritään lisäämään lihasvoimaa tukilihaksiin, ylläpitämään tasapainoa ja liikkuvuutta sekä rentoutumista. Jokainen tekee omien kykyjensä mukaan ja ohjaajat antavat vaihtoehtoja jos on ongelmia esim. nivelissä. Tunnilla käytetään tehosteina mm. keppejä, voimatankoja, vastuskumeja ja käsipainoja. Lopuksi venytellään huolellisesti.

Ohjaajat Anja Huuskonen 040-5018929 ja Elisa Kangaskokko

Paikka ja aika: pieni sali, yläkoulu

maanantaisin klo 19.15-20.15

 

Miesten kuntovoimistelu

Monipuolista sisäliikuntaa rennossa porukassa. Ohjelmassa on kuntovoimistelua erilaisilla välineillä tai ilman, loppuun pitkät venyttelyt. Sopii kaikenkokoisille, -ikäisille ja –kuntoisille miehille.

Ohjaajat  Anja Huuskonen 040-5018929,  Jarmo Waarna, Kari Saastamoinen ja Jani Nykänen 

Paikka ja aika: pieni sali, yläkoulu

keskiviikkoisin 19.00-20.00

 

Voimajumppa

Voimajumppa on monipuolinen koko kehon treeni, joka sisältää lihaskuntoa ja aerobista harjoittelua. Käytämme treenissä kehonpainoa sekä vaihdellen muita apuvälineitä, kuten voimatankoa, steppilautaa ja käsipainoja. Jokainen jumppaaja voi haastaa itseään omantasoisesti ja liikevinkkejä annetaan kevyemmästä haastavampaan. Treeniohjelma ja musiikit vaihtuvat kolmen viikon välein ja toiveita saa esittää. Tervetuloa kaiken kuntoiset nauttimaan liikunnasta iloisella mielellä!

Ohjaajat Eveliina Pölkki ja Tiina Nykänen

Paikka ja aika: iso sali, yläkoulu

maanantaisin klo 19.00-20.00

kavijalaskuri