ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu Hoika Jäsentietojärjestelmän kautta (paitsi PhysioPilates, johon ilmoittaudutaan suoraan ohjaajalle), johon pääset myös tämän sivun alareunasta valitsemalla haluamasi jumpparyhmän. Ennen ilmoittautumista lue ilmoittautumisohjeet ja tutustu tarvittaessa erilaisten jumppien sisältöihin sekä jumppalukujärjestykseen tämän sivun vasemmassa laidassa olevista linkeistä.

Kevään jumppakausi alkaa maanantaina 8.1.2018, jolloin jumpat alkavat lukujärjestyksen mukaisesti. Viikon ajan voit halutessasi käydä kokeilemassa jumppia. Jumppamaksu on oltava maksettuna 15.1.2018 mennessä, jonka jälkeen pääset jumppaan vain jäsenkorttia näyttämällä. Jäsenkortin saat esittämällä maksukuitin jumppamaksusta. Huomaathan, että maksu tulee maksaa viitenumeroa käyttäen, kuitin saat maksetusta maksusta ja siinä tulee näkyä arkistointitunnus!

Jumppakortti tulee pitää jumpassa mukana ja on pyydettäessä esitettävä. Jumppakortti on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Luovuttaminen voi johtaa kortin mitätöintiin.

Olet tervetullut mukaan koska tahansa kauden aikana, mutta huomioithan ystävällisesti, että olemme luopuneet käteisen rahan käsittelystä jumppakauden jo alettua. Maksaminen onnistuu milloin tahansa Hoika Jäsentietojärjestelmän muodostamalla laskulla.

Ongelmatilanteissa lähetä sähköpostia.

Jumpparyhmien tiedot:

kavijalaskuri