Lasten ja nuorten ryhmät

Perhegym 2-4-vuotiaat

Perhegym on tarkoitettu 2-4-vuotiaille lapsille. Tunnille lapset osallistuvat yhdessä huoltajan, kummin, isovanhemman, muun läheisen aikuisen kanssa.

Ohjaajan avustuksella johdatellaan perusliikuntataitojen saloihin, harjoittelemaan perheakrobatian perusteita sekä tutustumaan voimistelullisiin elementteihin leikin kautta.  Tunneilla on vähemmän jonotusta ja enemmän aktiivista ja hauskaa yhdessä tekemistä. Perhegym-tunnit voivat olla lapsen ensimmäinen kosketus voimisteluun. Perhegym on myös hyvä vaihtoehto, jos lapsi ei alkuun uskalla tai halua tulla yksin jumppatunnille.

Perhegym-tunneilla kaikkia temppuja voi harjoitella omien taitojen mukaan, joten Perhegym sopii ihan kaikille omasta lähtötasosta riippumatta. Vanhemmatkin pääsevät treenaamaan ohjatusti, mutta kuitenkin rennosti ja hauskasti, sekä viettämään samalla laatuaikaa lastensa kanssa.

Tervetuloa vanhempien ja lasten yhteiselle ja energiantäyteiselle tunnille!

Ohjaajat: Eveliina Pölkki ja Martti Nuutinen

HUOM! Tunnit alkavat poikkeuksellisesti lokakuun alussa!

 

MINIKIRPUT 3-5-vuotiaat

Liikunnan iloa ja riemua leikin varjolla. Mielikuvitukseen ja leikkiin pohjautuvaa tekemistä ja toimintaa. Hyppyjä, pomppuja, juoksua, uusia taitoja, tasapainoilua ja rauhoittumista jokaisen lapsen taitojen ja halujen mukaan. Minikirpuissa harjoitellaan ryhmässä toimimista ja toisteen huomioon ottamista. Minikirput esiintyvät halutessamme kevät- ja talvinäytöksissä.

Ohjaajat:Janette Juutilainen, Tuuli Kärkkäinen, Jessica Partanen ja Helmi Huttunen

 

AMARELLAT 6-10-vuotiaat

Ryhmässä harjoitellaan perusliikunta taitoja ja voimistelun alkeita pelien, leikkien ja yhdessä toimimisen kautta. Osa tunneista on teema tunteja jolloin päästään rymien, akrobatian ja eri tanssejen maailmaan.Liikunnan ohella opitaan ryhmässä toimimista ja saadaan uusia ystäviä. Uusia kokemuksia ja onnistumisen tunteita saadaan myös kevät- ja talvinäytöksistä joihin Amarellat voivat halutessaan osallistua. Tule nauttimaan liikunnan ilosta kannustavaan ja positiiviseen joukkoon.

Ohjaajat: Jessica Partanen (040 9347002) , Tuuli Kärkkäinen(040 9522620) ja Eevi Knuutinen (040 1772399)

 

GLADIAATTORIT 6-10-vuotiaat

Ryhmä on suunnattu erityisesti pojille. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti notkeutta, ketteryyttä, reaktiokykyä; tehden harjoitteita gladiaattorien tyyliin; vahvistaen lapsen omaa fysiikkaa ja sosiaalisia taitoja. Halutessamme esiinnymme Kivon näytöksissä. Tule ja koe gladiaattoreiden voima! 

Ohjaajat: Helmi Huttunen 044 2385500 & Eevi Knuutinen 044 1772399 

 

ZINNIAT 11-13 vuotiaat

Zinnioissa harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä perusvoimistelua. Ryhmässä kehitämme liikunnallisia taitoja myös luovan liikkumisen, pelien ja akrobatian keinoin. Ryhmässä opitaan myös toimimaan yhdessä  ja saadaan uusia ystäviä. Tule rohkeasti mukaan kannustamaan joukkoomme kokemaan onnistumisen riemua.

ohjaaja: Joanna Tikka

apuohjaaja: Peppi Reinikainen

 

HELMET 14-16-vuotiaat

Helmet ryhmä on tarkoitettu nuorille, joilla on vuosien kokemusta voimistelusta. Tavoitteena on kehittyä voimistelijana harjoituksien, akrobatian ja luovan ilmaisun keinoin. Tavoitteena meillä olisi käydä  kilpailuissa hakemassa kokemuksia ja  onnistumisen tunteita! Tule mukaan  ryhmään oppimaan uutta!

Ohjaaja: Janette Juutilainen

NEMESIAT 17-vuotiaat

(2021 vuonna perustettu) Nemesiat ryhmä painottuu erilaisiin tanssillisiin voimisteluharjoitteisiin ja perusteisiin sekä monipuoliseen lihaskuntoharjoitteluun. Edellistä voimistelutaustaa ei vaadita, joten kaiken tasoiset mukaan! Tervetuloa! 

Ohjaajat: Ilona saastamoinen & Janni lappalainen

 

Vanhempien pelisäännöt

  • Ohjaajat ja vanhemmat näyttävät hyvää esimerkkiä (käytöstavat, päihteettömyys)

  • Vanhemmat ohjaavat ja tukevat terveellisiin elämäntapoihin - ravinto, lepo, hygienia

  • Vanhemmat osallistuvat voimavarojensa mukaan taustatyöhön huoltajina ja tukevat lasta harrastuksessa - kannustus, kuljetukset, sopivat varusteet, kotiharjoituksissa avustaminen

  • Vanhemmat kannustavat lasta liikkumaan säännöllisesti - liikunnallisen elämäntavan omaksuminen

  • Sujuva tiedonkulku ryhmän/ohjaajan ja vanhempien välillä

  • Yhteisistä pelisäännöistä keskustellaan kotona (ryhmähenki, kiusaaminen ym.)

kavijalaskuri