Lasten ja nuorten ryhmät

KiddieJam (5-6-vuotiaat)

KiddieJam on pedagoginen konsepti, joka tarjoaa lapsille kurkistuksen eri tanssilajien maailmaan. Koulutettu ohjaaja tarjoaa valintansa mukaan lapsille maistiaisia showtanssista, streetlajeista, paritanssista, kansantanssista sekä baletista unohtamatta luovuutta ja leikkiä. Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat "tanssin aakkosia" ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka ja rytmiikka. Sama tuntisuunnitelma toteutetaan n. 6 kertaa (esim. syksyn aikana 2 eri lajia/tuntisuunnitelmaa).

Ohjaaja: Riikka Pääkkölä, riikka.paakkola@gmail.com
Riikka on kouluttautunut Kiddiejam-ohjaajaksi Tampereella keväällä 2020. Kahden vuoden ajan hän on ohjannut Kiddiejamia 2-3 ryhmää viikossa. Tämän hetken lajipätevyydet ovat showtanssi, disco, baletti, paritanssi sekä hiphop.

Paikka ja aika: pieni sali, yläkoulu

Torstaisin 18.15-18.45

HUOM! KiddieJamin syyskausi 100 € ja kevätkausi 100 €.

Minikirput (2017-2019 syntyneet)

Liikunnan iloa ja riemua leikin varjolla. Satuihin ja tarinoihin pohjautuvaa monipuolista tekemistä. Hyppyjä, pomppuja, juoksua, tasapainoilua ja rauhoittumista jokaisen lapsen taitojen ja halujen mukaan. Onnistumisen iloa ja liikkumisen riemua erilaisia välineitä käyttäen. Esiinnymme halutessamme joulu- ja kevätnäytöksissä.

Ohjaajat: Janette Juutilainen 045-2483931 ja Helmi Huttunen

Paikka ja aika: pieni sali, yläkoulu

Maanantaisin 17.00-18.00

 

Gladiaattorit (2010-2016 syntyneet)

Ryhmä on suunnattu erityisesti pojille. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti notkeutta, ketteryyttä, reaktiokykyä; tehden harjoitteita gladiaattorien tyyliin; vahvistaen lapsen omaa fysiikkaa ja sosiaalisia taitoja. Halutessamme esiinnymme Kivon näytöksissä. Tule ja koe gladiaattoreiden voima! 

Ohjaajat: Tiina Nykänen 050-4006209, Jani Nykänen 050-4006210 

Paikka ja aika: pieni sali, Yläkoulu

Maanantaisin klo 18.00-19.00

 

Amarellat (2013-2016 syntyneet)

Ryhmässä harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä perusvoimistelun alkeita pelien, leikkien ja mielikuvituksen kautta. Osa tunneista on teematunteja, joissa sukelletaan rytmien, akrobatian ja luovan liikkumisen satumaailmaan. Liikunnan ohella opitaan toimimaan ryhmässä ja saadaan uusia ystäviä. Tule nauttimaan liikunnan ilosta kannustavaan joukkoomme!

Ohjaajat: Janette Juutilainen, apuohjaajat Janni Lappalainen ja Ilona Saastamoinen

Paikka ja aika: pieni sali, Yläkoulu

keskiviikkoisin klo 16.00-17.00

 

Zinniat (2010-2012 syntyneet)

Zinnioissa harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä perusvoimistelun alkeita. Ryhmässä kehitämme liikunnallisia taitoja myös luovan liikkumisen, pelien, akrobatian ja luovan ilmaisun keinoin. Ryhmässä opitaan myös toimimaan yhdessä ja saadaan uusia ystäviä. Tule rohkeasti mukaan kannustavaan joukkoomme kokemaan onnistumisen riemua.

Ohjaajat:  Joanna Tikka ja Eevi Knuutinen 

Paikka ja aika: pieni sali, Yläkoulu

Maanantaisin klo 16.00-17.00

 

 

Helmet (2008-2009 syntyneet)

Helmet ryhmä on tarkoitettu nuorille, joilla on vuosien kokemusta voimistelusta. Tavoitteena on kehittyä voimistelijana harjoituksien,  pelien, akrobatian ja luovan ilmaisun keinoin. Tavoitteena meillä olisi käydä  kilpailuissa hakemassa kokemuksia ja  onnistumisen tunteita! Tule mukaan  ryhmään oppimaan uutta!

Ohjaaja: Janette Juutilainen

Paikka ja aika: pieni sali, Yläkoulu

Keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17.00-18.00  

 

Nemesiat (2005-2006 syntyneet)

Nemesiat ovat 2021 vuonna aloittanut ryhmä. Harjoituksissa opettelemme voimistelun perusalkeita ja harjoitamme lihaskuntoa.  

Ohjaaja: Janette Juutilainen 045-2483931

Paikka ja aika: pieni sali, Yläkoulu

Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

 

Vanhempien pelisäännöt

  • Ohjaajat ja vanhemmat näyttävät hyvää esimerkkiä (käytöstavat, päihteettömyys)

  • Vanhemmat ohjaavat ja tukevat terveellisiin elämäntapoihin - ravinto, lepo, hygienia

  • Vanhemmat osallistuvat voimavarojensa mukaan taustatyöhön huoltajina ja tukevat lasta harrastuksessa - kannustus, kuljetukset, sopivat varusteet, kotiharjoituksissa avustaminen

  • Vanhemmat kannustavat lasta liikkumaan säännöllisesti - liikunnallisen elämäntavan omaksuminen

  • Sujuva tiedonkulku ryhmän/ohjaajan ja vanhempien välillä

  • Yhteisistä pelisäännöistä keskustellaan kotona (ryhmähenki, kiusaaminen ym.)

kavijalaskuri