KiVolaiset Gymnaestradassa

Kiuruveden Voimistelijoiden 45-henkinen ryhmä starttasi kohti Turkua ja pitkään odotettua Suomi Gymnaestradaa hyvin aikaisin torstaiaamuna. Pitkä matka kulki Lapinlahden kautta, josta saimme kyytiin kymmenkunta voimistelijaa ja perillä Turussa olimme jo puolen päivän aikaan. Turussa majoituimme hotelliin ja Luostarivuoren koululle.

KiVon lasten ja nuorten vastaavat Paula ja Raili sekä lasten ja nuorten Tähtiseuratunnus.

Majoituspaikoista siirryimme Kupittaalle, jossa seuramme lasten ja nuorten vastaava Raili Kaikkonen kävi vastaanottamassa KiVon Tähtiseura-tunnuksen. Tapahtuman avajaisissa Kupittaalla osallistuimme naruhyppelyn Suomen ennätyksen tekemiseen, jonka jälkeen kävelimme avajaiskulkueessa Tuomiokirkolle. Turkooseissa huppareissa edustanut seuramme erottui huutaen: ”Sano koo, sano ii, sano koo-ii-vee-oo, KIVO!”. Illan musiikkiosuudesta vastasivat Pete Parkkonen ja Alex Mattson.

 

KiVolaisia avajaiskulkueeseen järjestäytymässä.

Torstaina alkoivat kenttäohjelmien harjoitukset. Ryhmämme nuorin jäsen 2-vuotias Bea osallistui äitinsä Jonnan kanssa Tunne Liike-kenttänäytöksessä Tahdon tietää kaiken-ohjelmaan. Valon leikki-ohjelmassa oli 8-13-vuotiaita tyttöjä yhteensä 20 kappaletta, osa perhosen ja osa haavin roolissa. Nuorten ohjelman nimi oli #oonhyväjustnäin, aikuisten ohjelman puolestaan Ilon myrsky. Harjoitusten välissä ennätettiin tutustua erilaisiin tapahtumiin, esityksii ja toimintapisteisiin sekä kauniiseen Turun kaupunkiin, käydä ostoksilla ja maauimalassa sekä tavata tuttuja ja sukulaisia. Tapahtumatanssiakin tanssimme useaan otteeseen ja osa meistä pääsi halaamaan tapahtuman maskotteja Sisua ja Suvia.

Tahdon tietää kaiken, Jonna ja Bea.
Valon leikki Finaalin harjoituksissa.
#oonhyväjustnäin
Ilon myrsky

 

Tapahtuma huipentui Tunne Liike-kenttänäytökseen, joka on nähtävissä Yle Areenasta. Väsyneet mutta monta kokemusta rikkaammat voimistelijat, ohjaajat ja huoltajat kotiutuvat vasta maanantain puolella. Kesän liikuttavimmat festarit jättivät monta iloista muistoa!

kavijalaskuri