Ensi kesänä Turussa järjestetään Voimistelun Suomi Gymnaestrada! Tapahtuma sisältää näytöksiä, kilpailuja, koulutuksia, iltaohjelmia ja erilaisia kokeilupisteitä. Koko tapahtuma huipentuu sunnuntain juhlaan, jossa kenttäohjelmat esitetään! Myös Kiuruveden voimistelijat osallistuvat tapahtumaan. Sinne saa lähteä esiintyjäksi, huoltajaksi tai vaikka vain katsojaksi!

YHTEISHARJOITUKSET pääkaupunkiseudulla la 7.4.2017. Lähtö aikaisin aamulla linja-autolla, paluu myöhään illalla. Laita kalenteriin!

Kenttäohjelmiin ennättää ilmoittautua mukaan 25.11.2017 asti. Jos haluat lähteä mukaan turistina, viimeinen ilmoittautumisajankohta tammikuun 2018 lopussa.

Jos kiinnostus heräsi, lue lyhyet kuvaukset esityksistä tästä:

 • ”Tahdon tietää kaiken”
  Tämä on tarkoitettu kaikkein pienimmille voimistelijoille. Tähän saa osallistua lapsi yhdessä vanhemman kanssa (yhdellä aikuisella max. 2 lasta) tai alle kouluikäisten ryhmät yhdessä ohjaajan kanssa. Taitovaatimuksia ei ole, utelias mieli riittää!
  (Ohjaajat: Jonna Kämäräinen 0400-634566 ja Bea-Ofelia Autio)

 • ”Valon leikki”
  Tämä ohjelma on suunnattu 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Ohjelma sisältää tuttuja helppoja liikkeitä voimistelupassista! Tässä ohjelmassa on haavityttöjä ja –poikia sekä kauniita perhosia!
  (Ohjaajat: Micaela Ratinen 040-3542400 / Marianna Grof 044-9887030)

 • ”#oonhyväjustnäin”
  Tämä ohjelma on yli 12-vuotiaille nuorille tytöille ja pojille. Tämä on vauhdikas ja energinen tanssi, joka peräänkuuluttaa aitoutta, itsevarmuutta ja luonnollisuutta. Samalla se on kannanotto some-kiusaamista vastaan. Koreografia soveltuu monentasoiselle ja –ikäisille tanssijoille.
  (Ohjaajat: Anni Reinikainen 044-2990150 / Hanna Kämäräinen 040-8546193)

 • ”Ilon myrsky”
  Tämä kenttäohjelma on suunnattu aikuisille kuntoliikkujille, naisille ja miehille. Alaikäraja on 16, mutta yläikärajaa ei tunneta. Ohjelmassa on kaksi eri tasoa, kevyempi ja haastavampi. Kuitenkin tämä on kaikille, jotka tykkäävät hyvästä menosta, kunnon kohottamisesta ja liikunnan ilosta!
  (Ohjaaja: Paula Tossavainen 040-7246539)

 • Finaaliesityksessä nähdään lähes kaikki kenttäohjelmiin osallistuneet voimistelijat. Tämä on tuhansien voimistelijoiden yhteisesitys, joka huipentaa koko kenttänäytöksen! (Ohjaajat: Anni Reinikainen 044-2990150 / Hanna Kämäräinen 040-8546193)

Ilmoita osallistumisesi ko. ohjelman ohjaajalle syyskuun loppuun mennessä!

Ainahan tarvitsemme mukaan myös huoltajia. Huoltajan tehtävät reissussa ovat mm. avustaa ryhmäläiset harjoituksiin oikeaan aikaan ja paikkaan, huolehtia arvotavaroista harjoitusten aikana ja viettää ikimuistoinen reissu yhdessä esiintyjien kanssa! KiVo kustantaa huoltajille matkat, osallistujapassin sekä majoituksen. Voit ilmoittaa halukkuudestasi lähteä huoltajaksi meidän Gymnaestrada-vastaavalle (eli Gympille) Anneli Hautajärvi pikkuneli (at) gmail.com / p. 050 547 2852 (mahdolliset yhteydenotot iltaisin).

KiVo kustantaa linja-auto kuljetukset esiintyjille ja huoltajille. Myös lasten ja nuorten esiintymisasut kustantaa KiVo. Aikuiset ostavat itse esiintymisasunsa.

Majoitus mahdollisuutena on koulumajoitus (40 e sisältää aamupalan) tai hotellimajoitus. Alla myös osallistujapassin sekä ruokailujen (vapaaehtoinen) hinnat:

- Aikuiset 94 €
- Nuoret (7–16-vuotiaat) 75 €
- Lapset (alle 7-vuotiaat) 45 €

Ateriakupongit 4 kpl (lounas to+pe+la+su)

- Aikuiset ja nuoret 28 €
- Lapset (alle 7-vuotiaat) 20 € 

Ateriakupongit 6 kpl (to x 1, pe x 2, la x 2, su x 1)

- Aikuiset ja nuoret 42 €
- Lapset (alle 7-vuotiaat) 30 €

Ennen tapahtumaa meidän täytyy yhteistuumin pitää varainkeruuta matkaa varten. Näillä varoilla maksamme huoltajien reissun, yhteiskyydin, asut lapsille ja nuorille. Varainkeruuasioista lisäinfoa myöhemmin! (Hyviä varainkeruuehdotuksia otetaan vastaan ;) )

Lisätietoa esityksistä, esiintymisasuista ja koko tapahtumasta löydät www.gymnaestrada.fi

Voit myös laittaa viestiä meidän Gympille, eli Annelille pikkuneli (at) gmail.com
 

Mukavaa syksyä toivottaa KiVon väki!

kavijalaskuri