Aikuisten jumpat

Aikuisten jumppiin voit osallistua jumppakortilla (koko kausi, syys-/kevätkausi), 10 kerran kortilla tai kertamaksulla.  Aikuisten jumppiin ovat tervetulleita myös yli 16-vuotiaat.

Pikatreeni

Tehokas, nopea treeni koko keholle. Sisältää lihaskuntoa ja sykkeet saa nousemaan. Treeniohjelma vaihtuu n. 3-4 viikon välein.

Tanssitreeni

Tanssitreeni on hauska ja energinen tunti, jossa tanssitaan koko tunti. Tärkeintä on saada hymy huulille ja hiki pintaan. Askelsarjat ovat helppoja ja ne tulevat tutuksi tanssin tiimellyksessä. Musiikki on monipuolista.

Miesten kuntotreeni

Monipuolista liikuntaa rennossa porukassa. Tunnin sisältönä on vahvistavia harjoitteita välineitä käyttäen tai kehon painolla. Lopuksi venytellään. Tunti sopii kaiken kokoisille, -ikäisille ja -kuntoisille miehille.

Voimajumppa

Monipuolinen koko kehon treeni, joka sisältää lihaskuntoa ja aerobista harjoittelua. Käytämme treenissä kehonpainoa sekä vaihdellen välineitä, esim. voimatanko, steppilauta, jumppakuminauha. Jokainen voi haastaa itseään omantasoisesti ja liikevinkkejä annetaan kevyemmästä haastavampaan. Treeniohjelma vaihtuu n. 3-4 viikon välein.

Kuntokrossi

Tunti sisältää kehoa herättelevän lämmittelyn, tehotreenin, jäähdyttelyn ja palauttavat, lyhytkestoiset loppuvenytykset. Harjoittelun tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää monipuolisesti liikuntakyvyn eri osa-alueita; voimaa, kestävyyttä, tasapainoa, liikkuvuutta sekä reaktionopeutta. Jokainen tekee liikkeet oman kuntonsa mukaisesti; liikkeissä voit valita tarjotuista vaihtoehdoista itsellesi sopivimman kuormituksen ja liikkeet tehdään omalla tahdilla.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JUMPPIIMME!