Lasten ja Nuorten ryhmät

Perhegym 2-4-vuotiaat

Tunnille lapset osallistuvat yhdessä huoltajan, kummin, isovanhemman, muun läheisen aikuisen kanssa. Ohjaajan avustuksella johdatellaan perusliikuntataitojen saloihin, harjoittelemaan perheakrobatian perusteita sekä tutustumaan voimistelullisiin elementteihin leikin kautta. Perhegym-tunnit voivat olla lapsen ensimmäinen kosketus voimisteluun. Perhegym on myös hyvä vaihtoehto, jos lapsi ei alkuun uskalla tai halua tulla yksin jumppatunnille.

Perhegym-tunneilla kaikkia temppuja voi harjoitella omien taitojen mukaan, joten Perhegym sopii ihan kaikille omasta lähtötasosta riippumatta. Vanhemmatkin pääsevät treenaamaan ohjatusti, mutta kuitenkin rennosti ja hauskasti, sekä viettämään samalla laatuaikaa lastensa kanssa. Tervetuloa vanhempien ja lasten yhteiselle ja energiantäyteiselle tunnille!

Minikirput 3-5-vuotiaat

Liikunnan iloa ja riemua leikin varjolla. Mielikuvitukseen ja leikkiin pohjautuvaa tekemistä ja toimintaa. Hyppyjä, pomppuja, juoksua, uusia taitoja, tasapainoilua ja rauhoittumista jokaisen lapsen taitojen ja halujen mukaan. Minikirpuissa harjoitellaan ryhmässä toimimista ja toisteen huomioon ottamista. Minikirput esiintyvät halutessamme kevät- ja talvinäytöksissä.

Ohjaajat: Helmi Huttunen ja Janette Juutilainen


Amarellat 6-8-vuotiaat

Ryhmässä harjoitellaan perusliikunta taitoja ja voimistelun alkeita pelien, leikkien ja yhdessä toimimisen kautta. Tunneilla on aina oma teema, jolloin päästään rytmien, akrobatian ja eri tanssejen maailmaan. Liikunnan ohella opitaan myös ryhmässä toimimista ja saadaan uusia ystäviä. Uusia kokemuksia ja onnistumisen tunteita saadaan myös kevät- ja talvinäytöksistä joihin Amarellat voivat halutessaan osallistua. Tule nauttimaan liikunnan ilosta kannustavaan ja positiiviseen joukkoon.

Ohjaajat: Tuuli Kärkkäinen ja Joanna Tikka

Freesiat 9-10-vuotiaat

Freesioitten ryhmässä käydään läpi voimistelun perus asioita ja tehdään joka kevät ja syksy esitykset joissa on kaudella opeteltuja sekä jo osattuja liikkeitä. Samalla pelaillaan monia eri pelejä, tehdään akrobatiaa, harjoittelemme rytmiikkaa, motoriikkaa ja eri liikkumisen muotoja. Treeneissä pyritään pitämään mukavaa ilmapiiriä ja positiivista energiaa. Tervetuloa kaikille voimistelusta innostuneille. 

Ohjaajat: Eevi Knuutinen ja Jessica Partanen.

Zinniat 11-12-vuotiaat

Zinniat ryhmässä harjoitellaan perusvoimistelua ja muitakin perusliikunta taitoja. Pelit, akrobatia ja luova liikkuminen ovat myös suurena osana ryhmän toimintaa. Tavoitteena olisi talvi-ja kevätnäytöksen lisäksi käydä myös kisaamassa, josta käymme hakemassa uusia kokemuksia ja onnistumisen tunteita. Tanssin ohella tutustutaan myös uusiin ystäviin ja opitaan paljon uutta. Harkoissa pyritään pitämään positiivista ilmapiiriä, joten lämpimästi suosittelemme tulemaan kokeilemaan.

Ohjaajat: Tuuli Kärkkäinen ja Jessica Partanen.

Nemesiat 13-14

Nemesiat ryhmä painottuu erilaisiin tanssillisiin voimisteluharjoitteisiin ja perusteisiin sekä monipuoliseen lihaskunto harjoitteluun. Tavoitteena ryhmän kanssa olisi osallistua talvi- ja kevätnäytöksiin ja myös kevät kaudesta aloitella kisoissa käymistä.

Ohjaajat: Janette Juutilainen ja Peppi Reinikainen

Valeriaanat 15-16

Ryhmä on tarkoitettu nuorille, joilla on vuosien kokemusta voimistelusta. Tavoitteena on kehittyä voimistelijana harjoituksien, akrobatian ja luovan ilmaisun keinoin. Tavoitteena meillä olisi käydä kilpailuissa hakemassa kokemuksia ja onnistumisen tunteita! Ryhmään otetaan myös uusia mukaan, kunhan jotain taustaa tanssimisesta löytyy. Tule mukaan ryhmään oppimaan uutta!

Ohjaaja: Janette Juutilainen


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JUMPPIIMME!