ILMOITTAUTUMINEN KIVON JUMPPIIN

Aloita Hoika Jäsentiedon käyttäminen avaamalla selainohjelma ja avaamalla yhteisösi kirjautumissivu. Suosittelemme lisäämään kirjautumissivun selaimen suosikkeihin.

1. REKISTERÖITYMINEN

Jos ilmoitat jumppaan alaikäistä, katso ohje!

VAIHTOEHTO 1: Olet antanut Kivon jäsenrekisteriin voimassa olevan sähköpostiosoitteesi esimerkiksi vuosi sitten ilmoittautuessasi. Valitse SISÄÄNKIRJAUTUMINEN. Kirjoita sähköpostiosoite KÄYTTÄJÄTUNNUS-kenttään ja klikkaa "Unohditko salasanan?". Nepton lähettää sinulle salasanan sähköpostiin. Jatka vaiheeseen 2.

VAIHTOEHTO 2: Olet uusi jäsen, sähköpostiosoitteesi on muuttunut tai et ole antanut sähköpostiosoitetta aikaisemmin. Voit rekisteröidä uuden käyttäjätunnuksen ja aloittaa palvelun käytön heti REKISTERÖITYMINEN-linkistä.

2. SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Käyttäjätunnuksena toimii koko nimesi [Etunimi Sukunimi] tai sähköpostiosoitteesi.

3. RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Ryhmiin ilmoittautuminen on ohjattu kolmivaiheinen toiminto. Aloita napsauttamalla valikosta RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN.

KURSSIEN VALITSEMINEN

Ensimmäisessä vaiheessa voit valita yhden tai useita ryhmiä joihin haluat ilmoittautua. Jos olet rekisteröinyt lapset alikäyttäjiksi [KS. LASTEN REKISTERÖINTI VANHEMMAN KÄYTTÄJÄTUNNUKSELLE], heidät voi valita ilmoitettavaksi ILMOITETTAVA HENKILÖ-pudotusvalikosta. Ilmoittautumiset voi kuitenkin tehdä vain yhdelle henkilölle kerralla.

Valitse kursseja napsauttamalla VALITSE tai ILMOITTAUDU JONOTUSPAIKALLE. Valinnat siirtyvät VALITUT RYHMÄT-laatikkoon. Voit peruuttaa valinnan napsauttamalla PERUUTA VALINTA. Kun oikeat kurssit on valittu, ilmoittautumista voi jatkaa napsauttamalla sivun alalaidasta JATKA VAIHEESEEN 4: LASKUN HYVÄKSYMINEN.

4. LASKUN HYVÄKSYMINEN

Ilmoittautumisen toisessa vaiheessa palvelu esittää yhteenvedon valituista kursseista ja laskulle tulevista kurssi- ja kausimaksuista. Erittelyssä listataan kauteen ja ryhmään kuuluvat maksut sekä mahdolliset etuudet ja alennukset jos niitä on käytössä yhteisössäsi. Kohdasta YHTEENVETO MAKSUISTA näet laskun lopullisen summan.

Jos hyväksyt laskun, napsauta HYVÄKSY JA JATKA VAIHEESEEN 5: LASKUN TULOSTUS JA MAKSU. Ilmoittautumisesi rekisteröityvät järjestelmään vasta kun olet hyväksynyt laskun. Jos haluat vielä muuttaa ilmoittautumisiasi, napsauta PALAA MUUTTAMAAN ILMOITTAUTUMISIA ja palaat takaisin ensimmäiseen vaiheeseen.

5. LASKUN TULOSTUS JA MAKSU

Tällä sivulla pääset tarkastelemaan tulostettavaa laskua. Napsauttamalla TULOSTA LASKU avautuu erillinen selainikkuna, josta voit tulostaa pelkän laskun.

Jäsentieto lähettää erilliset vahvistukset ilmoittautumisista, sekä laskut tekstimuotoisina ja tulostettavina PDF-tiedostona. Sähköpostit lähetetään OMAT TIEDOT -sivulla antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Käytä maksaessasi viitenumeroa! Aikuiset: Maksettuasi laskun tulosta maksusta kuitti ja ota se mukaasi jumppaan. Saat kuittia vastaan jäsenkortin! Huomioithan, että laskun tulee olla MAKSETTU ja kuitista tulee löytyä arkistointitunnus. Lapset ja nuoret: maksuja seurataan automaattisesti järjestelmän kautta.

Meille käyvät maksuvälineeksi myös Smartum-liikuntasetelit, Eazybreak sekä ePassi. Käyttäessäni näitä ilmoittaudu jumppaan normaalisti Hoikan kautta ja suorita laskun mukainen maksu yllämainittuja maksuvälineitä käyttäen. Ota tarvittaessa yhteyttä KiVon aktiivitoimijoihin tai lähetä sähköpostia.

LASTEN REKISTERÖINTI VANHEMMAN KÄYTTÄJÄTUNNUKSELLE

Hoika Jäsentiedossa voit rekisteröidä omalle käyttäjätunnuksellesi alikäyttäjiä. Tyypillisimmin tällä toiminnolla rekisteröidään perheen lapset alikäyttäjiksi vanhemman käyttäjätunnukselle, jotta heidän tietojaan ja ilmoittautumisiaan voidaan ylläpitää yhdellä käyttäjätunnuksella. Jos olette jo rekisteröineet lapsenne erikseen, yhteisönne ylläpitäjä voi siirtää heidät alikäyttäjiksinne. HUOM! Alaikäinen ei voi ilmoittaa itseään, koska alaikäisen lasku ei ole perintäkelpoinen. Vanhempi ilmoittaa alaikäisen omilla tunnuksillaan. Vain rekisteröimällä lapset vanhemman alikäyttäjiksi saat sisaralennuksen! Mikäli sisaralennus 20 euroa ei näy laskulla, ota yhteyttä sähköpostitse.

Vanhempi: rekisteröi ensin itsesi käyttäjäksi, mikäli et ole tehnyt sitä aikaisemmin. Ohje löytyy tämän sivun alusta. Sen jälkeen rekisteröi alaikäinen alikäyttäjäksi.

ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI

Alikäyttäjän rekisteröinti alkaa napsauttamalla OMAT TIEDOT-sivulta linkkiä UUDEN ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI. Rekisteröintilomakkeessa kerätään kaikki yhteisön tarvitsemat tiedot. Rekisteröinnin lopuksi palvelu siirtyy takaisin omiin tietoihisi.

ALIKÄYTTÄJÄN ILMOITTAMINEN

Yksi alikäyttäjien eduista on, että et joudu kirjautumaan sisään eri käyttäjätunnuksilla ilmoittaaksesi perheen lapsia ryhmiin. Kun olet rekisteröinyt alikäyttäjän, voit ilmoittaa hänet ryhmiin ilmoittautumispalvelussa omalla käyttäjätunnuksellasi. Ryhmiin ilmoittautumisen ensimmäiselle sivulle ilmestyy valikko, josta voit valita alikäyttäjäsi ilmoittautumiseen. Näkymä päivittyy näyttämään ryhmät, joille alikäyttäjä voi ilmoittautua. Voit ilmoittaa yhden alikäyttäjän kerralla.

Tarkempia ohjeita osoitteesta https://manual.jasentieto.fi/manual/jasentieto/ilmoittautumispalvelu.php.

Ongelmatilanteessa lähetä sähköpostia osoitteeseen kiuruvedenvoimistelijat(at)gmail.com!