ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu Voimisteluliiton Jäsentietojärjestelmän kautta, johon pääset myös tämän sivun alareunasta valitsemalla haluamasi jumpparyhmän. Ennen ilmoittautumista lue ilmoittautumisohjeet ja tutustu tarvittaessa erilaisten jumppien sisältöihin sekä jumppalukujärjestykseen.

SYKSYN jumppakausi alkaa maanantaina 2.9.2024, jolloin jumpat alkavat lukujärjestyksen mukaisesti. Voit tutustua jumppiin ensimmäiset kaksi viikkoa maksutta, jonka jälkeen pääset jumppaan vain jäsenkorttia näyttämällä. Jumppamaksu on oltava maksettuna 23.9.2024 mennessä. Aikuisten ryhmiin osallistumista varten saat jumppakortin esittämällä maksukuitin jumppamaksusta. Alaikäisen ilmoittaa jumppaan aina vanhempi. Vanhemman on luotava järjestelmään omat tunnukset vaikka hän ei jumppaan tulisikaan. Lasten jumppamaksujen seuranta tapahtuu automaattisesti, joten erillistä jumppakorttia ei tarvita. Huomaathan, että maksu tulee maksaa viitenumeroa käyttäen, kuitin saat maksetusta maksusta ja siinä tulee näkyä arkistointitunnus!

Jumppakortti tulee pitää aina jumpassa mukana ja on pyydettäessä esitettävä. Jumppakortti on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Luovuttaminen voi johtaa kortin mitätöintiin. Ilmoittautuminen on sitova, kun jumppamaksu on maksettu. Kauden alussa voit kokeilla jumppia ilman sitoutumista.

Olet tervetullut mukaan koska tahansa kauden aikana, mutta huomioithan ystävällisesti, että olemme luopuneet käteisen rahan käsittelystä jumppamaksuissa lukuun ottamatta kertamaksua. Maksaminen onnistuu milloin tahansa Hoika Jäsentietojärjestelmän muodostamalla laskulla.

Ongelmatilanteissa lähetä sähköpostia.